OTV Home Care is partner van Seniorplaza
Print Friendly

Besteed je je huishoudelijke taken liever uit? OTV Home Care biedt huishoudhulp aan via het systeem van de dienstencheques.

De dienstencheque is een gesubsidieerd betaalmiddel waarmee u als klant een werknemer van een erkende onderneming kan betalen voor huishoudelijk werk in en rond de woning. Meer informatie over het systeem van de dienstencheques vindt u hier.

Dienstencheques aanvragen, huishoudelijke hulpHet takenpakket van onze huishoudhulpen omvat voornamelijk huishoudelijke activiteiten zoals:

  • schoonmaken van de woning
  • wassen en strijken
  • kleine naaiwerkjes
  • bereiden van maaltijden
  • boodschappen doen.

 

Wat is niet toegestaan?

Met schoonmaken van de woning wordt de feitelijke verblijfplaats van de klant bedoeld én enkel de bewoonbare gedeelten van de woning. Onderhoud van gemeenschappelijke traphallen, fabrieksgebouwen, winkels, praktijk- en kantoorruimtes, onderverhuurde plaatsen of woningen, stallingen of dierenhokken behoort niet tot het takenpakket van onze huishoudhulpen.

Ook schilderen en behangen, babysitten, opvang en verzorging van dieren, opvang van bejaarden en zieken en tuinieren (o.a. gras afrijden en onkruid wieden) zijn geen taken die door onze huishoudhulpen mogen uitgevoerd worden.

  Materiaallijst

Om onze medewerkers in aangename en veilige omstandigheden te laten werken, hebben we een overzicht gemaakt van de producten en materialen waarmee wel of niet gewerkt mag worden. U vindt deze terug in onze materiaallijst. Omdat niet alles van toepassing is voor elke taak, zal onze medewerker deze materiaallijst met u overlopen tijdens het eerste huisbezoek. Heeft u toch nog een vraag of zijn er bepaalde dingen niet duidelijk? Dan kunt u ons steeds contacteren via de contactgegevens aan de rechterzijde of door het contactformulier zo volledig mogelijk in te vullen.
OTV Home Care